Qabala.kgmWat zijn de transformatoren?Preventief onderhoud uitvoeren?

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:25:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:80
  • Korte omschrijving:

    Qabala.kgm,Hoeveel kost de transformator?Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spannin

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Qabala.kgmTransformer

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

ThiruvananthapuramAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken het aandeel van het volledige verlies van de lading, noch wetenschappelijk.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

lekkage van zegelolie


Qabala.kgmWat zijn de transformatoren?Preventief onderhoud uitvoeren?



Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is,Qabala.kgmOmschrijving van het model van transformator, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Betaalbare prijsOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg,Qabala.kgmSpecificatie en model van droge transformator, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Droge transformator

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt,Qabala.kgmControleposten van met olie ondergedompelde transformator, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Qabala.kgmWat zijn de transformatoren?Preventief onderhoud uitvoeren?



Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

groothandelaarMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Qabala.kgmVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Qabala.kgmOverige productinformatie
  • Ravenna.Aangepast hydraulisch hefplatformWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Ravenna.Aangepast hydraulisch hefplatformWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • Ravenna.Prijs schaar hydraulisch hefplatformGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

    Ravenna.Prijs schaar hydraulisch hefplatformGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

  • Ravenna.Hydraulisch hefplatform van twee tonHet is goed om een ​​boost te geven, kunnen degenen die

    Ravenna.Hydraulisch hefplatform van twee tonHet is goed om een ​​boost te geven, kunnen degenen die

  • Ravenna.Mobiele steigersHoeveel weet jij over de 11 kenmerken van?

    Ravenna.Mobiele steigersHoeveel weet jij over de 11 kenmerken van?

  • Ridderkerk.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugDe algehele stabilisatie van de markt

    Ridderkerk.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugDe algehele stabilisatie van de markt

  • SichuanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe kwaliteit van productie en verwerking is erg

    SichuanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe kwaliteit van productie en verwerking is erg

  • FengnanCity in GermanyGrote hydraulische omzetmachineCorrosiebestendige kwaliteit

    FengnanCity in GermanyGrote hydraulische omzetmachineCorrosiebestendige kwaliteit

  • Mannheim.Hydraulisch automatisch hefplatformGarantie van verwerking en productie

    Mannheim.Hydraulisch automatisch hefplatformGarantie van verwerking en productie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!